Novosti

Poziv za psihološko i socijalno osnaživanje Ministarstva hrvatskih branitelja

Danas je Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo “Javni poziv za psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji”.

Svrha i cilj Poziva je ublažavanje posljedica epidemije bolesti COVID-19 i potresa 22. ožujka 2020. psihosocijalnim osnaživanjem te podizanjem kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, na temelju Strateškog plana Ministarstva hrvatskih branitelja za razdoblje od 2020. do 2022. godine.

Javni poziv objavljen je s ciljem ublažavanja posljedica epidemije bolesti COVID-19 i potresa koji je 22. ožujka psihosocijalnim osnaživanjem te podizanjem kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Rok za prijavu na Poziv je 20 dana, zaključno s 11. svibnja 2020. godine.

Tekst Javnog poziva, obrazac prijave prijedloga i drugi pripadajući obrasci mogu se preuzeti ovdje.

 

IZVOR I FOTO – Ministarstvo hrvatskih branitelja

O autoru

Borna Marinić

Magistar povijesti, Radno iskustvo stjecao je u Hrvatskom povijesnom muzeju i na Hrvatskoj radioteleviziji. Autor je nekoliko knjiga i filmova na temu Domovinskog rata. Urednik je portala Braniteljski.hr te Facebook stranice Dogodilo se na današnji dan – Domovinski rat, također uređuje i vodi emisiju Domoljubne minute koja se svakog dana emitira na Hrvatskom katoličkom radiju.