Novosti

Ministarstvo hrvatskih branitelja s ciljem pomoći braniteljima koji se bave proizvodnjom, pokreće projekt predstavljanja na svojim mrežnim stranicama

Ministarstvo hrvatskih branitelja, u cilju pomoći hrvatskim braniteljima – proizvođačima i članovima njihovih obitelji okupljenima u zadruge, udruge, vlasnicima OPG-ova i firmi koji se bave proizvodnjom pokreće projekt predstavljanja na svojoj mrežnoj stranici.

U trenutnim smanjenim gospodarskim aktivnostima i razdoblju otežane distribucije proizvoda, Ministarstvo hrvatskih branitelja smatra kako će svaka vrsta promocije gospodarskih djelatnosti pomoći ublažiti posljedice krize, stoga pozivamo sve hrvatske branitelje – proizvođače koji žele biti predstavljeni na našoj mrežnoj stranici da se jave na adresu elektroničke pošte: press@branitelji.hr s dolje navedenim podacima.

Naziv zadruge/udruge/OPG-a
Djelatnost
Proizvodi
Godina osnutka/motivacija za osnivanje (poveznica s Domovinskim ratom – radna terapija, itd.)
Tko radi u zadruzi/udruzi/OPG-u
Dostupnost proizvoda/mogućnost dostave
Fotografije proizvoda/plantaže/hrvatskih branitelja u djelatnosti
Poveznica na mrežnu stranicu/društvenu mrežu – ako postoji
Kontakt na koji se zainteresirani kupci mogu obratiti

U slučaju otvorenih pitanja, potrebe ili dodatnih objašnjenja može ih se kontaktirati na broj 01/2308-652.

 

IZVOR – Informativni centar Virovitica

O autoru

Borna Marinić

Magistar povijesti, Radno iskustvo stjecao je u Hrvatskom povijesnom muzeju i na Hrvatskoj radioteleviziji. Autor je nekoliko knjiga i filmova na temu Domovinskog rata. Urednik je portala Braniteljski.hr te Facebook stranice Dogodilo se na današnji dan – Domovinski rat, također uređuje i vodi emisiju Domoljubne minute koja se svakog dana emitira na Hrvatskom katoličkom radiju.