Novosti Udruge

Udruga veterana, vojnika i domoljuba predstavlja projekt “Kroz krizu zajedno”

Udruga veterana, vojnika i domoljuba će u srijedu, 11. studenoga 2020., u 19h održati online konferenciju (putem zoom platforme) kojom će predstaviti projekt pod nazivom “Kroz krizu zajedno”. Projekt će se provoditi do 31. prosinca, a sastoji se od serije radionica (4) na temu duhovnosti i praktičnih primjera prevladavanja aktualnih problema. Autorica i izvoditeljica radionica je Ivana Špadina Petrinić, mag. oec.

Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva hrvatskih branitelja u sklopu “Javnog poziva za financiranje/sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji”.

Udruga će ujedno predstaviti i ostale aktivnosti kojima se trenutno bavi i koje provodi. Predstavljanje će se održati putem iduće poveznice:
https://us04web.zoom.us/j/4410756328?pwd=bnBmVWM5aVlFL2pHdVRTYXhCdWpiQT09

Meeting ID: 441 075 6328
Passcode: Udruga

O autoru

Borna Marinić

Magistar povijesti, Radno iskustvo stjecao je u Hrvatskom povijesnom muzeju i na Hrvatskoj radioteleviziji. Autor je nekoliko knjiga i filmova na temu Domovinskog rata. Urednik je portala Braniteljski.hr te Facebook stranice Dogodilo se na današnji dan – Domovinski rat, također uređuje i vodi emisiju Domoljubne minute koja se svakog dana emitira na Hrvatskom katoličkom radiju.