Novosti

Svečana ceremonija uručenja beretki pripadnicima Bojne Pauci

Povodom polaganja svečane prisege 33 pripadnika 3. mehanizirane bojne Pauci Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske u srijedu, 6. ožujka 2019. godine, održat će se svečana ceremonija uručenja crvenih beretki novim pripadnicima 3. mb Pauci u bivšoj vojarni Dračevac u Splitu, s početkom u 9 sati.

Naime, riječ je o vraćanju tradicionalne ceremonije kojom se ranije inicirao ulazak mladih vojnika u 4. gardijsku brigadu te ima posebnu vrijednost kao spomen na pobjedničke akcije i tradiciju pripadnika 4. gardijske brigade u Domovinskom ratu.

Pozivamo predstavnike medija koji žele popratiti navedeni događaj da dođu u srijedu, 6. ožujka 2019., najkasnije do 08.45 sati u bivšu vojarnu Dračevac u Splitu te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail: infor@morh.hr

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj), broj novinarske/osobne iskaznice i kontakt broj.

 

IZVOR: MORH

O autoru

Marijana Dangubic

Rođena 1.9.1992.u Dubrovniku. Magistrica je politologije, smjer nacionalna sigurnost i medjunarodni odnosi. Voli druzenja s prijateljima, čokoladu i putovanja. Od rujna 2018. aktivna članica udruge Rast i novinarka na portalu braniteljski.hr