Novosti Zdravlje

Specijalistički pregled pluća i bronha

Gradski ured za branitelje grada Zagreba obavijestio je kako se još uvijek zaprimaju zahtjevi za specijalistički pregled pluća i bronha za sve zainteresirane hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s prebivalištem u gradu Zagrebu.

Pregled se provodi u suradnji s Poliklinikom za plućne bolesti, a zahtjevi za pregled dostavljaju se u Gradski ured za branitelje (Vodnikova 14) svaki radni dan od 08:00 do 15:00, do popunjenosti kapaciteta.

Gradski ured za branitelje u Publikaciji “Uzroci smrti hrvatskih branitelja 15 godina poslije” objavio je najčešće uzorke smrti hrvatskih branitelja, a ovim se pregledom usmjerava na rano otkrivanje plućnih bolesti te prevenciju najčešćih malignih oboljenja respiratornog sustava.

Dosadašnji korisnici izražavaju zadovoljstvo kvalitetom pregleda i kompletnom uslugom koju dobivaju bez uputnice liječnika i dužeg čekanja, a za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u Gradski ured za branitelje, osobno ili na brojeve telefona: 01/6166 282 ili 01/6100 389.

IZVOR: direktno.hr

O autoru

Ines Herceg