Novosti

NAJAVA Novi valovi dobrote (HKR): Promicanje istine o Domovinskom ratu domoljubnom glazbom

Danas, 16. listopada 2020. na Hrvatskom katoličkom radiju u emisiji Novi valovi dobrote u 13 i 15 gostuje umirovljeni hrvatski branitelj Goran Brebrić, “alfa i omega” benda Goran Brebrić & Loras.

U emisiji ćemo saznati što je mladog Petrinjca Gorana potaknulo da se kao 19-godišnjak dragovoljno uključi u obranu svog grada i domovine te se ukratko dotaknuti njegovog ratnog puta kroz elitne postrojbe Hrvatske vojske i policije.

Ljubav prema glazbi bila je prisutna kroz čitav njegov život, a nakon umirovljenja uspio joj se još više posvetiti. Rezultat toga su pjesme koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a izvodi ih zajedno s bendom Goran Brebrić & Loras. Tko su oni, kada i kako su se okupili i s kojim ciljem samo su neka od pitanja kojima će Goran progovoriti u emisiji.

Saznajte na koje se sve načine može promicati istina o Domovinskom ratu, budite uz Nove valove dobrote na Hrvatskom katoličkom radiju u 13 i 15 sati.

O autoru

Borna Marinić

Magistar povijesti, Radno iskustvo stjecao je u Hrvatskom povijesnom muzeju i na Hrvatskoj radioteleviziji. Autor je nekoliko knjiga i filmova na temu Domovinskog rata. Urednik je portala Braniteljski.hr te Facebook stranice Dogodilo se na današnji dan – Domovinski rat, također uređuje i vodi emisiju Domoljubne minute koja se svakog dana emitira na Hrvatskom katoličkom radiju.