Novosti Udruge

NAJAVA Završno predstavljanje projekta “Briga za branitelje”

Projekt Udruge veterana, vojnika i domoljuba „Briga za branitelje“ sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, provodio se od veljače 2019. do veljače 2021. godine (ukupna vrijednost projekta iznosi 1.233.812,00 kuna, od čega je iznos EU potpore 1.048,740,20 kuna). Njime se pružila pomoć u kući u obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti 20-orici hrvatskih branitelja sa šireg područja gradova Čakovca, Varaždina, Siska i Zagreba.

Danas, 15. veljače 2021. u 19 sati, održati će se završno predstavljanje projekta „Briga za Branitelje“ .

Ovim događajem, želimo s Vama podijeliti iskustvo provedbe projekta kroz protekla 24 mjeseca te Vas upoznati s ostvarenim rezultatima, kažu iz Udruge.

Zbog epidemioloških mjera koje su na snazi, predstavljanje će se održati ONLINE, putem ZOOM aplikacije. Za sudjelovanje na predstavljanju ne morate preuzimati dodatne aplikacije, već je dovoljno da se putem svog mobilnog uređaja ili računala uključite preko poveznice:

https://zoom.us/j/91885787715

O autoru

Borna Marinić

Magistar povijesti, Radno iskustvo stjecao je u Hrvatskom povijesnom muzeju i na Hrvatskoj radioteleviziji. Autor je nekoliko knjiga i filmova na temu Domovinskog rata. Urednik je portala Braniteljski.hr te Facebook stranice Dogodilo se na današnji dan – Domovinski rat, također uređuje i vodi emisiju Domoljubne minute koja se svakog dana emitira na Hrvatskom katoličkom radiju.