Novosti

Besplatni tečaj pčelarstva

Gradski ured za branitelje  temeljem prošlogodišnjeg iskustva i odaziva branitelja Grada Zagreba u suradnji s Udrugom za kreativni socijalni rad i Hrvatskim apiterapijskim društvom i ove godine organizira besplatni tečaj pčelarstva. Dio polaznika od prošle godine se aktivno uključilo u Hrvatsko apiterapijsko  društvo u sklopu kojeg je formirana pčelarska sekcija zbog interesa polaznika pčelarskog tečaja. Bavljenje pčelarstvom pozitivno djeluje na psihičko i fizičko zdravlje polaznika, te nudi i mogućnost samozapošljavanja ili dodatnog prihoda kroz proizvodnju i prodaju pčelinjih proizvoda.

Ove godine tijekom tečaja organizira se i poseban dio edukacije o primjeni kozmetike na bazi pčelinjih proizvoda što bi moglo interesirati članice obitelji.

Svi zainteresirani hrvatski branitelji i članovi/članice obitelji hrvatskih branitelja koji bi željeli naučiti raditi s pčelama i baviti se proizvodnjom pčelinjih proizvoda, mogu se javiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, tel: 6166368, 6100311.

IZVOR: GRAD ZAGREB

O autoru

Ivor Mateljan