Novosti

Adventska izložba Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Karlovačke županije

Udruga obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Karlovačke županije organizirala je danas ispred prostora Udruge u Domobranskoj ulici otvorenje Adventske izložbe.

Izloženi su radovi članica Udruge, a pretežno se radi o malim adventskim vijencima s čime je javnost upoznala zamjenica predsjednice Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Karlovačke županije Marija Maletić:

Evo i ove godine napravile smo te male adventske vijence. Tradicija je da svake godine napravimo vijence, uz ovaj covid bilo je malo teže, manje smo napravile, ali smo sačuvale tradiciju. Taj rad nas drži, dolaze blagdani i to je lijepo. Vijence ćemo pokloniti ljudima, koji su nam pomagali tijekom godine, da im se odužimo i zahvalimo s tim vijencem. To je malo, ali je od srca.

IZVOR I FOTO – Karlovački.hr

O autoru

Borna Marinić

Magistar povijesti, Radno iskustvo stjecao je u Hrvatskom povijesnom muzeju i na Hrvatskoj radioteleviziji. Autor je nekoliko knjiga i filmova na temu Domovinskog rata. Urednik je portala Braniteljski.hr te Facebook stranice Dogodilo se na današnji dan – Domovinski rat, također uređuje i vodi emisiju Domoljubne minute koja se svakog dana emitira na Hrvatskom katoličkom radiju.