Novosti

Pomoć obitelji bivšeg pripadnika SJP “ALFA”

U ovim teškim vremenima za mnoge hrvatske branitelje, solidarnost prema njima nije izostala. Suborci Ivice Šuškovića Hansa iz Specijalne jedinice policije “Alfa” organizirali su humanitarnu pomoć za njega i njegovu obitelj koji su stradali u potresu. Prenosimo apel Udruge veterana SJP ALFA:

“U ovim teškim trenucima za sve nas zbog pandemije korona virusa, Zagreb i okolica osjetili su da uvijek može biti još gore.
Još gore je za obitelji koje su izgubile svoj dom u razornom potresu kojem je epicentar bio na području Markuševca pa je i to područje i najviše stradalo.

Baš na tom području nalazi se i kuća našeg kolege, bivšeg pripadnika pričuvnog sastava SJP ALFA, gospodina Ivice Šuškovića Hansa.

Kuća u kojoj je živjela njegova šesteročlana obitelj je NEUPORABLJIVA zbog oštečenja koja je pretrpila u potresu te su morali iselit iz nje i trenutno su smješteni kod obitelji. Ostali su bez svega u tih par sekundi.

 

 

Da stvar bude još gora, Ivica je srčani bolesnik i na dan potresa imao je sedan napadaja. Supruga je dobila otkaz u hotelu koji se zatvorio zbog mjera radi pandemije korona virusa. A tu su i blizanci, dečki od osam godina koje su za vrijeme potresa iznijeli iz ruševna kuće bose i u pidžamama.

Pokažimo sad veliko srce te pomozimo obitelji Šušković koja je ostala bez krova nad glavom kako bi našom skromnom pomoći prebrodila ove za njih preteške trenutke.

Molimo one koji su u mogućnosti uplatiti dobrovoljni novčani prilog da to učine  uplatom na račun Ivanove supruge MARINE ŽOHAR ŠUŠKOVIĆ, iban je HR6324840083231482920 otvoren u RBA banci.

Za uplate iz inozemstva postoji mogućnost i uplate na devizni račun također na ime njegove supruge, MARINA ŽOHAR ŠUŠKOVIĆ otvoren u RBA HR2724840083292564080 SWIFT: RZBHHR2X.

Veliko HVALA od srca od obitelji Šušković i veterana Specijalne jedinice policije ALFA Zagreb.”

 

IZVOR i FOTO – UVSJP – ALFA

O autoru

Administrator