06242017Sub
AžuriranoPet, 29 Srp 2016 11am

banner kockice

Sajam zdravog življenja i alternative u listopadu

mysticorganica

Udruga branitelja Domovinskog rata Zagrebački Velesajam organizira sajam Mystic - Organica od 15. do 18. listopada 2015. godine. Riječ je o središnjem sajmu zdravog življenja i alternative u ovom dijelu Europe po broju izlagača i interesu domaće i strane javnosti te medija. Na sajmu sudjeluje 180 domaćih i stranih izlagača, među kojima se nalaze relevantni predstavnici akademske zajednice, liječnici, praktičari i druge priznate i stručne osobe. Održava se oko 150 sati predavanja, prezentacija i radionica s različitim temama: 

ORGANICA - zdrava hrana, organski uzgoj, ljekovito bilje, pčelarstvo - med - apiterapija

KrONOPLJA - proizvodnja i prerada industrijske konoplje te uporaba konoplje u medicinske svrhe

ALTERNA - komplementarni, prirodni, energetski i duhovni terapijski postupci, rubna područja znanosti

 

„New Age & Community Fair“, „Opće dobro“, „Sajam koji se nestrpljivo očekuje“ samo su neki naslovi dodijeljeni ovom sajmu od strane izlagača i posjetitelja u prethodnih pet godina.

Sajam ima prodajni karakter, a ističemo temu ORGANICA na kojoj u cijelosti možete prezentirati i sudionicima sajma ponuditi Vaše proizvode i usluge iz asortimana zdrave hrane, organskog uzgoja, pčelarstva i drugih eko područja.

Također, vrlo značajan segment ovog sajma su tematska predavanja i praktične radionice praćena velikim brojem posjetitelja. Kao primjer ističu se prošlogodišnja predavanja o industrijskoj konoplji koja su trajala tri dana, a u kojima je sudjelovalo 12 profesora sa šest fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pa ne iznenađuje da je dvorana svaki dan bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

O mogućnostima i potrebi nastupa braniteljskih zadruga na ovom sajmu upoznat će se i resorna ministarstva te zatražiti financijska potpora vašem izlaganju. Organizatori istovremeno očekuju da se ista potpora zatraži i od lokalne samouprave na čijem se području obavlja gospodarska djelatnost.

Kako bi se pravovremeno mogle pokrenuti aktivnosti prema ministarstvima i lokalnoj samoupravi, potrebno je o istima što prije obavijestiti organizatora na neki od sljedećih kontakt podataka:

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

telefon: 01/6503-487

mobitel: 099/ 3119 926, 099/8036 916, 099/3119 925

 

Bili su prvi kad je trebalo

„Ne postoji dobar rat ili loš mir.” ~ Sun Tzu

Pratite nas na Facebooku

Najčitanije