06252017Ned
AžuriranoPet, 29 Srp 2016 11am

banner kockice

Branitelji ne žele život u državi "Od danas do sutra"

s4Ignoriranje hrvatskih branitelja brojnim nepravednim i netočnim stavovima, uključujući i da ih ima puno lažnih, nepravedan je stav hrvatske javnosti prema većini branitelja koji su stvarali Hrvatsku. Dokazano je u našoj zemlji da se korupcija zavukla u sve pore našeg društva, uključujući i političke stranke ili npr. obrazovne institucije.

U desetom selu živi Antuntun, on posao svaki na svoj način radi…

k zz poplave1Da nije tragično bilo bi smiješno slušati teorije o klimatskim promjenama, hoće li biti zatopljenje ili novo ledeno doba i generalizirati, dok s druge strane stanovnici moje zemlje, neki i po treći put u svom životu, kreću ispočetka. Ovaj put nije zato što nisu potekli iz bogatih obitelji ili zato što je bio rat, ovaj put je zbog poplave!

zanina zigo kolumne

mr.sci. Žanina Žigo

Rođena je 1971. u Zagrebu. Stekla je bogato radno iskustvo u području kriznih komunikacija, strateških komunikacija, dijaloga s dionicima, društvene odgovornosti, itd. Volontirala je u nekoliko organizacija, između ostalog i za Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi tijekom poplave u svibnju 2014. godine.

Magistrirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Od 2006. do 2014. godine predavala je na Hrvatskim studijima kolegije Korporativne komunikacije i Upravljanje rizicima i krizne komunikacije.
Trenutno priprema doktorat iz područja kriznih komunikacija na Filozofskom fakultetu u Zagrebu..