06252017Ned

banner kockice

Priopćenje povodom napada na Miru Bulja

zuvhgpispec

Ponukani nekorektnim napadima na našega suborca, saborskog zastupnika Miru Bulja izražavamo duboko razočarenje retorikom kojom se koriste pojedini političari. Prozivanje hrvatskih branitelja u dnevno – političke svrhe imali smo priliku gledati u proteklim godinama. S promjenom vlasti očekivali smo da će se takva praksa zaustaviti. Posebno da si to neće dozvoliti stranka koja je u predizbornoj kampanji imala usta puna hvale prema braniteljskoj populaciji.

S jedne strane tražiti zaštitu digniteta Domovinskog rata, a s druge strane neosnovano prozivati i napadati hrvatskog branitelja koji niti u čemu nije prekršio zakon, niti je oštetio hrvatsku državu, krajnje je licemjerno.

Poslije rata, ratnike najviše napadaju oni koji u ratu nisu bili, oni koji nisu imali hrabrosti staviti se na raspolaganje i riskirati vlastiti život za slobodnu i neovisnu Domovinu. To je realnost koju hrvatski branitelji svakodnevno doživljavaju.

Zbor udruga veterana  hrvatskih gardijskih postrojbi – predsjednik  Dražimir Jukić

Udruga Specijalne policije- predsjednik Josip Klemm

Bili su prvi kad je trebalo

„Ne postoji dobar rat ili loš mir.” ~ Sun Tzu